Ordu’nun Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylası, Ünyeli yönetmen ve yapımcı Şeref Akçay’ın yeni sinema filmi *“Sislerin Gölgesi”*nin çekimlerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Karadeniz’in doğal güzellikleriyle öne çıkan yaylada film seti için hazırlık çalışmaları başladı.

Çambaşı Yaylası Film Setine Dönüşüyor

Doğal manzaraları, sisli havası ve yeşil dokusuyla dikkat çeken Çambaşı Yaylası, son yıllarda film yapımcılarının ilgi odağı haline geldi. Şeref Akçay’ın yönetmenliğini üstlendiği film, bölgenin kültürel ve doğal zenginliklerini beyazperdeye taşımayı amaçlıyor.

Başkan Kaya’dan Destek Mesajı

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda film ekibine başarı dileklerinde bulundu. Kaya, “İlçemizde çekimleri planlanan ‘Sislerin Gölgesi’ filminin yapımcı-yönetmeni Sayın Şeref Akçay’ı misafir ettik. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bölge Tanıtımına Katkı Sağlayacak

Ünyeli yönetmen Şeref Akçay, filmin yalnızca bir hikâye anlatmakla kalmayacağını, aynı zamanda Ordu ve Çambaşı Yaylası’nın tanıtımına da katkı sunacağını belirtti. Akçay, “Bölgenin doğası ve atmosferi, filmimizin ruhuna çok uygun. Karadeniz’in sisli dağlarında geçen hikâyemizi burada anlatmak bizim için anlamlı olacak” dedi.

Sislerin Gölgesi filminin çekimlerinin önümüzdeki haftalarda başlaması, filmin ise 2026 yılında vizyona girmesi planlanıyor.