Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar
Ünye

Ünye’de Kayıp Alarmı! 73 Yaşındaki Hüseyin Uzun Aranıyor

Ordu’nun Ünye ilçesinde yaşayan Alzheimer hastası 73 yaşındaki Hüseyin Uzun’dan haber alınamıyor. İneğini aramak için evden çıktığı öğrenilen yaşlı adamı bulmak için AFAD ve güvenlik güçleri çalışma başlattı.

Ünye’de Kayıp Alarmı! 73 Yaşındaki Hüseyin Uzun Aranıyor
Paylaş:

28 Ekim Sabahı Evden Ayrıldı

Ünye’nin Çiğdem Mahallesi’nde ikamet eden Hüseyin Uzun, 28 Ekim sabahı kaybolan ineğine bakmak amacıyla evinden çıktı. Bir daha geri dönmeyen Uzun’dan haber alamayan ailesi, durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

İhbar üzerine AFAD ve güvenlik ekipleri bölgede arama çalışması başlattı. Alzheimer hastası olduğu belirtilen yaşlı adama ulaşmak için çalışmalar sürüyor.

Kaybolduğu Sırada Bu Kıyafetleri Giyiyordu

Hüseyin Uzun’un kaybolduğu sırada üzerinde beyaz-mavi oduncu gömleği, kahverengi kadife pantolon, gri mont ve kırmızı şapka bulunduğu belirtildi.

Görenlerin Haber Vermesi İsteniyor

Hüseyin Uzun’u gören veya nerede olduğuna ilişkin bilgi sahibi olan vatandaşların, emniyet güçlerine ya da 0553 182 54 22 numaralı telefondan ailesine ulaşmaları istendi.

Arama çalışmalarına destek olmak için vatandaşların duyarlı olması ve ellerindeki bilgileri vakit kaybetmeden yetkililerle paylaşması çağrısında bulunuldu.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Ünye Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Tokat-Ordu Yolunda Dev Ayı Görüntülendi

Akışın sonuna geldiniz.