Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar
KÖŞE YAZISI

HEPSİ TEOLOJİK

Hatice Algül Hatice Algül Yazarın tüm yazıları
18-06-2025 09:26 1 dk okuma 26.007
Paylaş:

İsrail,İranda rejim değişikliği için düğmeye bastı. Savaşın asıl amacı molla rejimindeki bütün akil adamları öldürerek,direncin kırılması,Halkla duygu bağı kuramayan İran hükümeti,zorbalıkları,usulsüzlükleri,rüşveti,adam kayırması,liyakatsizlikleri ve hukuksuzlukları yüzünden içerde de desteğini kaybetmiş durumda,geçen sene çıkan ,kadın ayaklanmaları ve iç kargaşa zaten bir  fragmandı.

Halkın rejime bağlılığı ölçülmüştü.İçerde de halk ayaklanması çıkararak rejimi yıkıp,yahudilerle içli dışlı olan,pehlevi ailesine hükümet kurdurulacak.Böylece israil ,etrafındaki devletlere kurdurduğu kukla hükümetlerle ,güvenliğini garantilemeyi amaçlıyor .Böylece asıl hedefine ulaşmayı planlıyor.Kimilerine göre ,ütopik olan bu düşünce,yahudilerin en büyük dini hayali,vad edilmiş topraklar saplantısı ,bütün teolojilerinin temeli,bu uğurda yüzyıllardır çalışan yahudiler,dünya siyasetini ,ellerindeki ekonomik güçle istedikleri gibi  idare  ediyorlar.Dünya bankacılık sitemi,maden ,petrol,silah ve ilaç sektörünü ellerine geçirmiş yahudi aileler,büyük israil hayaliyle Ortadoğu’yu ,kan gölüne çevirip,yahudi kökenli siyonist aileleri komşu ülkelerin yönetimlerine getirdi.Cemile Meryem adlı kadınla yaptığı çalışmalarla bu bölgelerde milliyetçiliği yok ettirdiler,sonrada arap gençlerini ,amaçsız hedefsiz tembel ve bağımlı yaptılar.

Fikir ve düşünce hayatından uzaklaşmış,islamın okumak ve düşünmekle ilgili ,üretmekle ilgili felsefesini unutturmuş,kaba ve bağnaz islam din adamlarını kullanarak,islam dininin asıl görevi sadece kadınları baskılarla sindirmek olarak göstermiştir.İran islam cumhuriyeti bunun en güzel örnegidir.Maalesef islam adına kötü örneklerden biridir İran molla yönetimi,halk ve kadın desteğinide kaybetmiştir.İranın işi zor,
Rabbim vaat edilmiş topraklarda bulunan ülkemizi korusun!
“Ne mutlu Türküm diyene”

Bu yazıdaki görüşler yazarına aittir, Ünye Net Haber yayın politikasını yansıtmayabilir. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Hatice Algül — Diğer Yazıları

Tümü

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.