Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar
Ünye

Ünye’de Eski Başhekimin de Bulunduğu İlaç Soruşturmasında Operasyon!

Ordu’nun Ünye ilçesinde, uyuşturucu ve uyarıcı madde üretiminde kullanılabildiği öne sürülen bazı ilaçların usulsüz temini ve satışı iddiasıyla operasyon düzenlendi. Operasyonda, Ünye Devlet Hastanesi eski başhekimi A.A.’nın da aralarında bulunduğu şüpheliler gözaltına alındı.

Ünye’de Eski Başhekimin de Bulunduğu İlaç Soruşturmasında Operasyon!
Paylaş:

İlaçların Usulsüz Temin Edildiği İddiası

Ünye’de sağlık sektörünü de ilgilendiren soruşturma kapsamında emniyet ekipleri, bazı ilaçların reçete yoluyla usulsüz şekilde temin edilerek hastane dışına çıkarıldığı ve satıldığı iddiaları üzerine çalışma başlattı.

Yürütülen soruşturma kapsamında 3 Kasım sabahı belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Eski Başhekim de Gözaltında

Operasyonda gözaltına alınanlar arasında, geçmiş dönemde Ünye Devlet Hastanesi’nde başhekimlik görevinde bulunan A.A.’nın da olduğu öğrenildi.

Şüpheliler arasında daha önce hastanede görev yapmış bir personel ile medikal sektöründe faaliyet gösteren işletme sahiplerinin de bulunduğu belirtildi.

Soruşturma Devam Ediyor

İlaçların nasıl temin edildiği, kimlere ulaştırıldığı ve iddialardaki bağlantıların ortaya çıkarılması için soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Gözaltındaki şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ederken, olayla ilgili resmî açıklama ve adli sürecin sonucu bekleniyor.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Ünye Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.