SÜRÜ HALİNDE DOLAŞAN KÖPEK TEHDİTİ ENDİŞE VERİÇİ
Başıboş köpekler korku salmaya devam ede dursun, şimdide guruplar halinde gezerek daha büyük tehdit olmaya başladılar
Başıboş köpekler korku salmaya devam ede dursun, şimdide guruplar halinde gezerek daha büyük tehdit olmaya başladılar.
Son zamanlarda artan sokak hayvanları nüfusu kentlerde endişe ile karşılanırken yiyecek bulamayan hayvanların insanlara saldırdığı haberleri basında sık sık yer almaya devam ediyor.
Özellikle belediye yetkililerinin sokak hayvanları ile ilgili almış oldukları önlem ve açıklamalar kamuoyunu tatmin etmezken tepkiler artarak devam ediyor.
Bu tepkilerin sonuncusu Ünye Gölevi Mahallesi sakinlerinden geldi.
Gazetemize yapılan şikayet videosunda görüldüğü gibi köpeklerin artık gruplar halinde gezdiği, çocukların ve yetişkinlerin bu durumdan endişe duyduğu belirtilirken özellikle de Toki Ömer Çam İlköğretim Okulu çevresinde grup halinde dolaşan köpeklerin tehlike yarattığı yönünde velilerden ve çevre sakinlerinden şikayet geldi.
Vatandaş kendisi çektiği videoda endişesini şöyle dile getirdi ;
Burası Gölevi Toki Konutlarının önü. Gördüğünün gibi sokak hayvanları toplu halde dolaşıyor ve şiddetli şekilde havlıyor. Sokakta gezen vatandaşlar ve okula giden çocuklar çok korkuyor. Yetkilerden kısa süre içinde yardım bekliyoruz.” Dedi.
YORUMLAR
