Çaybaşı Belediye Başkanı Mesut Karayiğit, Bolu’da geçirdiği kazada eşini ve 7 yaşındaki oğlunu kaybeden Emrah Efil’i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Çaybaşı’nın Çakıllı Mahallesi’nden olan Efil ailesi, yakınlarının düğününe katılmak üzere memlekete gelirken Bolu yakınlarında trafik kazası geçirdi. Kazada Semanur Efil ile 7 yaşındaki oğlu Egemen Efil hayatını kaybederken, Emrah Efil ve kızı Eylül Efil yaralandı.

Bolu’da tedavisi devam eden Emrah Efil’i hastanede ziyaret eden Çaybaşı Belediye Başkanı Mesut Karayiğit, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Karayiğit, acılı aileye başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Karayiğit, yaşanan kazanın büyük üzüntü oluşturduğunu belirterek, Emrah Efil ve kızı Eylül Efil için şifa diledi.

Karayiğit, “Bir anda değişen kaderin karşısında insanın en büyük gücü dualardır. Rabbim Emrah kardeşimize şifa, ailesine sabır ve metanet versin. Dualarımız seninle Emrah. Allah seni sevdiklerine sağlıkla, huzurla kavuştursun.” ifadelerini kullandı.