Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar
Ordu

Ordu’da Semt Polikliniği Çağrısı: “Acil Servisin Yükü Artabilir”

Ordu’da Şehir Hastanesi’nin hizmete girmesinin ardından sağlık hizmetlerinin mevcut hastanelerde nasıl sürdürüleceğine ilişkin tartışmalar devam ediyor. Hekim Birliği Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Opr. Dr. Çağlar Yıldırım, kent merkezinde kadın doğum ve çocuk hastalarına yönelik semt polikliniği açılmasını istedi.

Ordu’da Semt Polikliniği Çağrısı: “Acil Servisin Yükü Artabilir”
Paylaş:

“Acil Servisin İş Yükü Katlanabilir”

Ordu Devlet Hastanesi’nde kadın doğum ve çocuk hastalarına yönelik hizmetlerin acil servis üzerinden yeniden başlatılmasının yeni sorunlara yol açabileceğini savunan Yıldırım, bu durumun acil servisin iş yükünü ikiye, hatta üçe katlayabileceğini belirtti.

Yıldırım, söz konusu alanlarda uzun süredir düzenli hizmet sunulmadığını ve bu nedenle işleyiş sürekliliğinin bulunmadığını öne sürerek, hastaların acil servise yönlendirilmesinin hem sağlık çalışanları hem de vatandaşlar açısından sorun oluşturabileceğini ifade etti.

Çözüm İçin Semt Polikliniği Önerisi

Kent merkezinde uygun kapasite ve sağlık personeliyle hizmet verecek bir semt polikliniğinin açılmasını öneren Yıldırım, kadın doğum ve çocuk hastalarının ihtiyaç duydukları sağlık hizmetlerine bu birim üzerinden ulaşabilmesi gerektiğini vurguladı.

Yıldırım, sağlık hizmetlerine ilişkin karar ve açıklamalarda sahadaki koşulların ve halk sağlığının dikkate alınması çağrısında bulundu.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Ordu Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.