Ordu’nun Korgan ilçesinde yaşanan trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobil fındık bahçesine yuvarlandı. Şans eseri kazada yaralanan olmazken, araçta maddi hasar oluştu. Yeşilyurt Mahallesi Karanlıkdere mevkiinde meydana gelen olay, bölgedeki hava şartlarının sürücüler için ciddi risk oluşturduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Olay, H.K. yönetimindeki otomobilin seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesiyle gerçekleşti. Araç yoldan çıkarak yol kenarındaki fındık bahçesine savruldu. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sürücü H.K. ile araçta bulunan diğer kişi, kazayı yara almadan atlattı. Olay yerinde yapılan kontrollerde herhangi bir sağlık sorunu tespit edilmezken, otomobilde ciddi düzeyde maddi hasar meydana geldi.

Yetkililer, bölgede etkisini gösteren olumsuz hava koşulları nedeniyle sürücülerin dikkatli olması gerektiğini vurguladı. Özellikle kış aylarında, zincirsiz araçlarla trafiğe çıkılmaması, hız limitlerine uyulması ve araç bakımlarının ihmal edilmemesi gerektiği bir kez daha hatırlatıldı.