Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar

Kayseri Melikgazi'de müzik dolu bir gece

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi’de müzik severleri bir araya getiren anlamlı bir etkinliğe imza attıklarını dile getirerek şiir ve türkülerle dolu özel bir konser düzenlediklerini söyledi.KAYSERİ (İGFA) - Şair ve radyo programcısı Talha Bora Öge ve orkestrası sahnede okudukları duygusal şiirler ve yüreklere dokunan türkülerle dinleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Kayseri Melikgazi’de kültür ve sanat faaliyetlerinin daha da artacağını belirterek emeği geçen sanatçılara ve katılım sağlayan herkese teşekkür eden Başkan Palancıoğlu, “Barış Pınarı Parkı, Melikgazi’de ilk göreve geldiğimde yaptığımız etkinlik alanı. Suriye’deki Barış Pınarı Harekâtından dolayı bu ismi bu parkımıza vermiştik. Allah bir daha böyle sıkıntılı günler göstermesin. Burası yoğun kullanılıyor. Diktiğimiz çınarlar kocaman olmuş. Belediye olarak ağaçlandırmada bizim bir sloganımız var. ‘Fidan değil ağaç dikiyoruz.’ Dolayısıyla 10 yaşında, 15 yaşında çınarları buraya dikmiştik, gördüğünüz gibi kök saldı ve kocaman ağaç oldu. Melikgazi Belediyesi olarak birçok alanda hizmet yapıyoruz. Türkiye’de en çok okul, aile sağlık merkezi, Kur’an kursu ve cami yapan belediyelerden bir tanesiyiz. Şu ana kadar hayırseverlerimizle yaptığımız yatırımlar 100’ü geçti. Ama en çok yaptığımız yatırım da park. Türkiye’de en çok park yapan belediyeyiz. Park sayısı 350’yi geçti. Çınar ağaçlarıyla Kayseri’yi donatıyoruz. Belki de bizim dönemimizden en çok hatırlanacak çınar ağaçları olacak.” dedi. Düzenlen etkinliklerle beraberliklerin pekiştiğini söyleyen Başkan Mustafa Palancıoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu gece Talha Bora Öge ve orkestrası ile bir araya geldik. Dört hafta önce Çarşı Melikgazi‘de yine kendileriyle birlikte olmuştuk. Kendileri üç kişiler ama devasa bir orkestra gibiler. Düzenlediğimiz şiir dinletileri, konserler gibi çeşitli programlarda vatandaşlar, aileler bir araya geliyor; birlik ve beraberlik pekişiyor. Cenabı Allah birliğimizi daim etsin. Çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğini güzel eylesin. Türkiye’miz inşallah daha nice güzel günler görsün.” Kayseri konserlerinin hayatlarındaki en güzel konserlerden olduğunu vurgulayan Talha Bora Öge de, “Başkanım çok teşekkür ediyorum. Sahip çıktınız. Mustafa Başkanım, sağ olsun ne zaman gelsek bizleri bağrına basıyor ve sonuna kadar bizimle. Mevzu budur.” dedi.

Kayseri Melikgazi'de müzik dolu bir gece
Paylaş:

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi’de müzik severleri bir araya getiren anlamlı bir etkinliğe imza attıklarını dile getirerek şiir ve türkülerle dolu özel bir konser düzenlediklerini söyledi.

KAYSERİ (İGFA) - Şair ve radyo programcısı Talha Bora Öge ve orkestrası sahnede okudukları duygusal şiirler ve yüreklere dokunan türkülerle dinleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Kayseri Melikgazi’de kültür ve sanat faaliyetlerinin daha da artacağını belirterek emeği geçen sanatçılara ve katılım sağlayan herkese teşekkür eden Başkan Palancıoğlu, “Barış Pınarı Parkı, Melikgazi’de ilk göreve geldiğimde yaptığımız etkinlik alanı. Suriye’deki Barış Pınarı Harekâtından dolayı bu ismi bu parkımıza vermiştik. Allah bir daha böyle sıkıntılı günler göstermesin. Burası yoğun kullanılıyor. Diktiğimiz çınarlar kocaman olmuş. Belediye olarak ağaçlandırmada bizim bir sloganımız var. ‘Fidan değil ağaç dikiyoruz.’ Dolayısıyla 10 yaşında, 15 yaşında çınarları buraya dikmiştik, gördüğünüz gibi kök saldı ve kocaman ağaç oldu. Melikgazi Belediyesi olarak birçok alanda hizmet yapıyoruz. Türkiye’de en çok okul, aile sağlık merkezi, Kur’an kursu ve cami yapan belediyelerden bir tanesiyiz. Şu ana kadar hayırseverlerimizle yaptığımız yatırımlar 100’ü geçti. Ama en çok yaptığımız yatırım da park. Türkiye’de en çok park yapan belediyeyiz. Park sayısı 350’yi geçti. Çınar ağaçlarıyla Kayseri’yi donatıyoruz. Belki de bizim dönemimizden en çok hatırlanacak çınar ağaçları olacak.” dedi.

Düzenlen etkinliklerle beraberliklerin pekiştiğini söyleyen Başkan Mustafa Palancıoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu gece Talha Bora Öge ve orkestrası ile bir araya geldik. Dört hafta önce Çarşı Melikgazi‘de yine kendileriyle birlikte olmuştuk. Kendileri üç kişiler ama devasa bir orkestra gibiler. Düzenlediğimiz şiir dinletileri, konserler gibi çeşitli programlarda vatandaşlar, aileler bir araya geliyor; birlik ve beraberlik pekişiyor. Cenabı Allah birliğimizi daim etsin. Çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğini güzel eylesin. Türkiye’miz inşallah daha nice güzel günler görsün.”

Kayseri konserlerinin hayatlarındaki en güzel konserlerden olduğunu vurgulayan Talha Bora Öge de, “Başkanım çok teşekkür ediyorum. Sahip çıktınız. Mustafa Başkanım, sağ olsun ne zaman gelsek bizleri bağrına basıyor ve sonuna kadar bizimle. Mevzu budur.” dedi.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Yurtta bugün hava nasıl olacak?

Akışın sonuna geldiniz.