Ordu’nun Fatsa ilçesi Bolaman mevkiinde, tamamlanamayan Çevre Yolu ve Melet Irmağı çevresindeki altyapı çalışmaları nedeniyle, uluslararası yük taşıyan tırlar her akşam saatlerce yolda bekletiliyor.

Bolaman’da Tırlara Zorunlu Bekleyiş

Gürcistan yönüne giden ağır tonajlı araçlar, trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla Bolaman Bölge Trafik Ekipleri tarafından durduruluyor. Yenipazar mevkiinde yapılan bu uygulamada tırlar ortalama 1,5 saat boyunca yol kenarında beklemek zorunda kalıyor.

Sürücüler Tepkili: “Saatlerce Bekliyoruz”

Yorgun ve uzun yolculukların ardından saatlerce bekleyen tır sürücüleri, uygulamaya tepki gösteriyor. Hem zaman kaybı hem de taşımacılık süreçlerinde yaşanan gecikmeler, sürücülerin sabrını zorluyor.

Altyapı Sorunu Lojistik Akışı Engelliyor

Ordu’da yapımı yıllardır süren Çevre Yolu ile Melet Irmağı çevresindeki çalışmalar sadece şehir içi trafiğini değil, aynı zamanda uluslararası ticaret yollarını da olumsuz etkiliyor. Sürücüler, yetkililerden kalıcı bir çözüm bekliyor.