Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konyaspor ile Filistin Millî Futbol Takımı arasında Konya’da oynanan dostluk maçının, Türkiye ile Filistin arasındaki dayanışma ve kardeşliğin göstergesi olduğunu belirtti. Erdoğan, 42 bin kişilik stadyumu dolduran Konyalılara teşekkür etti.
ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konyaspor ile Filistin Millî Futbol Takımı arasında Konya’da oynanan dostluk maçına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, karşılaşmanın Türkiye ile Filistin arasındaki “kardeşliği, dayanışmayı ve gönül birlikteliğini” ortaya koyan anlamlı bir etkinlik olduğunu belirterek, maç için Türkiye’ye gelen Filistinli futbolculara ve Filistin halkına selamlarını iletti.
“42 BİN KİŞİLİK STADIMIZI DOLDURAN KONYALI KARDEŞLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımında Konya’daki stadyumu dolduran taraftarlara da teşekkür etti. Erdoğan, Konyalıların Filistin Millî Futbol Takımı’nı destekleyerek Filistin’e yönelik dayanışmalarını gösterdiğini ifade etti.

Erdoğan, paylaşımında Filistin ve Gazze’de yaşananlara dikkat çekerek, Konyalıların stadyumda gösterdiği desteğin bu gelişmeleri yeniden gündeme taşıdığını savundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin Filistinliler ve Gazzelilerle dayanışmasını sürdüreceğini belirterek, “Türkiye olarak Filistinli, Gazzeli kardeşlerimizle bir ve beraber olmaya, onların hakkını uluslararası alanda savunmaya, dayanışmamızı güçlü bir şekilde göstermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Karşılaşma, Konyaspor ile Filistin Millî Futbol Takımı arasında dostluk ve dayanışma mesajlarının öne çıktığı bir organizasyon olarak gerçekleştirildi.
