Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar
Genel

CHP’de grup toplantısı krizi! Kürsüden seslenen kim olacak?

CHP’nin 9 Haziran Salı günü saat 13.30 yapacağı grup toplantısı ile ilgili gerilim tırmanıyor. Özgür Özel, seçilmiş Genel Başkan sıfatıyla sosyal medya hesaplarından grup toplantısına ilişkin duyuruda bulunurken, mutlak butlan kararıyla yeniden Genel Başkanlık koltuğuna oturan Kemal Kılıçdaroğlu da TBMM Başkanlığı’na yazı göndererek toplantı yapacağını bildirdi.

CHP’de grup toplantısı krizi! Kürsüden seslenen kim olacak?
Paylaş:

Özgür Özel, TBMM'de CHP'nin haftalık grup toplantısının 9 Haziran Salı günü saat 13.30’da milletvekillerinin katılımıyla gerçekleştirileceğini duyurarak, partiye yönelik bazı girişimlere tepki gösterdi.

Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, süreci “hukuksuz ve çirkin saldırılar” olarak nitelendirerek, partinin sağduyulu tutumunu sürdüreceğini ve yalnızca millete güvendiklerini ifade etti.

Söz konusu açıklama sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu cephesinden dikkat çeken bir adım geldi.

Mutlak butlan kararıyla CHP Genel Başkanlığı koltuğuna geri dönen Kemal Kılıçdaroğlu da TBMM Başkanlığı’na yazı göndererek, grup toplantısı yapacağını bildirdi.

Toplantıya davet edilen isimlerin Meclis’e girişine izin verilmesini talep ettiği öğrenildi.

Gözler, CHP’nin 9 Haziran Salı günü saat 13.30'da yapacağı grup toplantısına çevrildi.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Genel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.