Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cihan Çetinkaya, 15 Şubat Cumartesi günü Ordu’da bir dizi ziyaret ve programa katılacak. Çetinkaya’nın Ordu temasları kapsamında esnaf ziyaretlerinden televizyon programlarına kadar yoğun bir programı olacak.
Program sabah 10:30’da düzenlenecek kahvaltı organizasyonu ile başlayacak. Ardından saat 12:00’de esnaf ziyareti gerçekleştirilecek. 14:00’te Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Ordu Şubesi’ne ziyarette bulunacak olan Çetinkaya, saat 15:00’te TV52’de canlı yayına katılacak. Günün son programı ise saat 16:00’da Ordu Muhtarlar Derneği ziyareti olacak.
Çetinkaya’nın Ordu’daki ziyaretlerinde yerel yönetimler, ekonomik durum ve bölgenin güncel sorunları üzerine değerlendirmelerde bulunması bekleniyor.