Ünye-Akkuş yolu üzerindeki çalışmaların durdurulduğuna dair son günlerde sosyal medyada ve bazı çevrelerde dolaşan iddialara yanıt, Ünye Belediye Ak Parti Meclis Üyesi Yılmaz Turan’dan geldi. Turan, yol çalışmalarında herhangi bir aksama ya da iptalin söz konusu olmadığını belirterek kamuoyunu rahatlattı.
Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Yılmaz Turan, “Ünye-Akkuş yoluyla ilgili hiçbir kaygım yok. Çalışmalar aynen devam ediyor. Yüklenici firma sadece şantiye alanı ve araçlarla ilgili bazı teknik yenilemeler yaptığı için çok kısa süreli bir ara verildi” ifadelerini kullandı.
"DEDİKODULARA İTİBAR EDİLMESİN"
Yol yapım sürecinin önümüzdeki birkaç gün içinde kaldığı yerden aynı hızla devam edeceğini vurgulayan Turan, vatandaşlara seslenerek şu çağrıyı yaptı:
“Halkımız müsterih olsun. Her şey planlı bir şekilde ilerliyor. Sosyal medyada çıkan iddialar gerçeği yansıtmıyor. Bu tür algı operasyonlarına karşı dikkatli olalım. Doğru bilgi için resmi kaynaklara başvurulmalı. Dedikodulara prim verilmemeli.”
Turan’ın açıklamaları, bölgede yaşayan vatandaşların endişelerini giderirken, projeyle ilgili resmi süreçlerin de planlandığı şekilde ilerlediği mesajını net biçimde verdi.