Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar
Ünye

Yeni Parti Ünye İlçe Kongresi'nde İsa Maral Güven Tazeledi

Yeni Parti Ünye İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kongresi, parti binasında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Tek aday olarak seçime giren mevcut Kurucu İlçe Başkanı İsa Maral, üyelerin tüm oylarını alarak yeniden başkanlık koltuğuna oturdu.

Yeni Parti Ünye İlçe Kongresi'nde İsa Maral Güven Tazeledi
Paylaş:

Yeni Parti Ünye İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kongresi, parti binasında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Tek aday olarak seçime giren mevcut Kurucu İlçe Başkanı İsa Maral, üyelerin tüm oylarını alarak yeniden başkanlık koltuğuna oturdu.

Tarihi Çınardan Yeni Bir Yola Çıkış

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan kongrede divan heyeti Emin Yılmaz, Nermin Pehlevan ve Batdal Kaya'dan oluştu. Faaliyet ve mali raporların onaylanmasının ardından kürsüye gelen Yeni Parti Ünye İlçe Başkanı İsa Maral, CHP'den ayrılış süreçlerine ve yeni siyasi hareketlerine değindi:

  • "103 yıllık tarihi bir çınarı terk etmek kolay olmasa da yeni bir yola çıktık." diyen Maral, 24 Temmuz 2026'daki kuruluşun ardından kısa sürede teşkilatlandıklarını belirtti.

  • Üye çalışmalarına hız verdiklerini aktaran Maral, kısa sürede 950'nin üzerine çıkan üye sayısını yıl sonuna kadar 2 bin 500'lerin üzerine taşımayı hedeflediklerini kaydetti.

Teşkilatın Performansına Övgü

Kongrede konuşan Yeni Parti Ordu İl Başkan Adayı Bulut Gürsoy, Ünye teşkilatının kısa sürede gösterdiği performanstan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Gürsoy, geçmişteki tartışmalarla vakit kaybetmeyeceklerini, Türkiye'nin kronik sorunlarına çözüm üretmek için çalışacaklarını vurguladı.

Yeni Parti Ordu Kurucu İl Başkanı Cihangir Şimşek ise iktidarı hedef alan sert eleştirilerde bulundu. Kılcal örgütlenme modeliyle kapı kapı gezeceklerini belirten Şimşek, yönetimlerde yüzde 50 kadın ve gençlik kotası uyguladıklarını söyledi. Bölgenin en önemli geçim kaynağı olan fındık politikalarına da değinen Şimşek, TMO'nun kâr amacı gütmeyip piyasayı regüle etmesi gerektiğini ve Fiskobirlik'i yeniden canlandıracaklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından yapılan kapalı oylamada oyların tamamını alan İsa Maral, yeniden Ünye İlçe Başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Ünye Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.