Ordu’nun Ünye İlçesi  Göbü Mahallesinde  duyarlı bir  vatandaş tarafından bulunan yaralı Peçeli Baykuş tedavi edilmesi için Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Ordu Şube Müdürlüğü Ünye Şefliğince teslim alındı.

 Duyarlı bir vatandaş Ünye’nin  Göbü mahallesinde  yaralı bir Peçeli  Baykuş buldu ve Ünye’de hizmet veren Canik Veteriner Kliniğine  teslim etti. Veteriner Ali Güngör tarafından ilk müdahalesi yapılan ve iki ayağının da saçma yarasıyla kırık olduğu tespit edilen Peçeli Baykuşun ayakları alçıya alındı.  

Veteriner Ali Güngör, durumu Doğa koruma Milli Parklar  Ünye Şefi Saygın Yıldırım’a  ihbar etti. Ünye Şefi Saygın Yıldırım’ın yönlendirdiği Doğa Koruma ve Milli Parklar Ordu Şube Müdürlüğü  Ekipleri,  ilk müdahalesi yapılan  Peçeli Baykuşu  koruma altına aldı.

Yaralı Peçeli Baykuş  gerekli tedavileri yapılıp sağlığına kavuştuktan  sonra doğal ortamına bırakılacak.