Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar
Ordu

Vali Erol, İl Güvenlik Toplantısı Sonrası Basını Bilgilendirdi

Ordu Valisi Muammer Erol, Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı’nın ardından basın mensuplarıyla bir araya gelerek kent genelindeki güvenlik, asayiş ve güncel gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Vali Erol, İl Güvenlik Toplantısı Sonrası Basını Bilgilendirdi
Paylaş:

Ordu Valisi Muammer Erol, Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı’nın ardından basın mensuplarıyla bir araya gelerek kent genelindeki güvenlik, asayiş ve güncel gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“Aydınlatma Oranı Yüzde 99.9 Seviyesinde”

Vali Erol, 2025 yılı boyunca il genelinde asayiş, narkotik, siber suçlar, terör, kaçakçılıkla mücadele ve göçmen kaçakçılığı başta olmak üzere yürütülen çalışmalar sonucunda olayların aydınlatma oranının yüzde 99.9’a ulaştığını açıkladı. Bu başarıda emniyet ve jandarma teşkilatlarının büyük payı olduğunu belirten Erol, görev yapan tüm polis ve askerlere teşekkür etti.

Kaymakamların ilçelerdeki koordinasyon ve saha çalışmalarının da önemli katkı sağladığını ifade eden Vali Erol, suçluların yakalanması ve adalet önüne çıkarılmasında adli yargı mensuplarının özverili çalışmalarına dikkat çekti. Erol, başta Altınordu, Fatsa ve Ünye Cumhuriyet Başsavcıları olmak üzere tüm savcı ve hâkimlere teşekkürlerini iletti.

İntihar Vakalarına Yönelik Saha Çalışması

İntihar vakalarına da değinen Vali Erol, bu olayların nedenlerini daha iyi anlayabilmek amacıyla saha araştırmaları yürütüldüğünü söyledi. İntiharların tek bir nedene bağlı olmadığını vurgulayan Erol, ekonomik sorunlar, ailevi problemler, psikolojik rahatsızlıklar ve sağlık sorunlarının etkili olabildiğini belirterek, toplumsal dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Ulubey’deki Cinayet Kısa Sürede Çözüldü

Ulubey ilçesinde meydana gelen bıçaklı saldırı olayına ilişkin bilgi veren Vali Erol, olayın failinin kısa sürede yakalandığını açıkladı. Soruşturmanın gizlilik kapsamında sürdüğünü belirten Erol, olayın taraflar arasındaki maddi ilişkilerden kaynaklandığını ifade etti.

Doğalgaz Kesintisi Hakkında Açıklama

31 Aralık 2025 tarihinde Ordu genelinde yaşanan doğalgaz kesintisiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Vali Erol, kesintinin teknik bir arızadan kaynaklandığını belirtti. Güvenliğin sağlanması amacıyla hattın kapatıldığını söyleyen Erol, arızanın giderilmesi sürecinde yaklaşık 40 ekibin ve 200 teknik personelin sahada görev yaptığını, Aksa firmasının süreci en hızlı şekilde tamamlamak için yoğun çaba gösterdiğini kaydetti.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Ordu Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.