ÜTSO’dan Akkuş’ta Üye Buluşması

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO), üye buluşmaları kapsamında Akkuş’ta istişare ve dayanışma toplantısı gerçekleştirdi. ÜTSO Başkanı İrfan Akar’ın öncülüğünde düzenlenen programa, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, ÜTSO yönetim kurulu üyeleri ve ilçede faaliyet gösteren iş insanları katıldı.

Kahvaltı programı şeklinde düzenlenen buluşmada, oda üyeleriyle bir araya gelinerek talep, öneri ve beklentiler dinlendi. Bölge ekonomisinin geliştirilmesine yönelik yürütülen çalışmalar, devam eden projeler ve iş dünyasına sağlanan destekler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantıda konuşan ÜTSO Başkanı İrfan Akar, üyelerle sürekli iletişim halinde olmanın önemine dikkat çekerek, “Akkuş’taki üyelerimize misafirperverlikleri ve katkıları için teşekkür eder, birlikte daha güçlü bir gelecek için çalışmalarımızı sürdüreceğimizi belirtiriz” ifadelerini kullandı.

ÜTSO yönetimi ise benzer buluşmaların devam edeceğini belirterek, sahada iş dünyasının ihtiyaçlarını doğrudan dinlemenin bölgesel kalkınma açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.