Ünye’de Pazarcılardan Yol Tepkisi: “3 Aydır Yapılmıyor, Mağduruz”

Ünye’de her çarşamba günü tezgâh açan pazarcılar, bozuk yol nedeniyle yaşadıkları mağduriyeti WhatsApp ihbar hattımıza gönderdikleri video ile dile getirdi. Liseler Mahallesi Arif Nihat Asya Sokak ile Barbaros Sokak üzerinde pazar kuran esnaf, yolun yaklaşık 3 aydır aynı durumda olduğunu belirterek yetkililerden yardım istedi.

Pazarcılar, bozuk yol nedeniyle hem tezgâh kurmakta zorlandıklarını hem de alışverişe gelen vatandaşların olumsuz etkilendiğini ifade etti. Gönderilen görüntülerde yolun ciddi şekilde tahrip olduğu görülürken, esnaf durumun uzun süredir çözüme kavuşturulmamasına tepki gösterdi.

“Bizi Kimse Görmüyor Mu?”

Açıklamalarında yetkililere seslenen pazarcılar, şu ifadeleri kullandı:
“Bunu paylaşırsanız seviniriz. 3 aydır yapılmayan bir yol. Biz pazarcılar mağdur durumdayız. Ünye Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi acaba nerelerde geziyor? Liseler Mahallesi Arif Nihat Asya Sokak ve Barbaros Sokak. Lütfen bu yolu yapın.”

Mahalle sakinleri ve pazarcılar, yolun bir an önce onarılmasını isteyerek hem esnafın hem de vatandaşların rahat etmesini talep etti. Gözler şimdi Ünye Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi’nden yapılacak çalışmaya çevrildi.