Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar
Ünye

Ünye’de Kültür Ve Turizm Müdürlüğü Kuruluyor

Ünye Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantısı’nda, ilçenin turizm potansiyelini yönetecek Kültür ve Turizm Müdürlüğü kurulması kararı alındı.

Ünye’de Kültür Ve Turizm Müdürlüğü Kuruluyor
Paylaş:

Ünye Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantısı’nda, ilçenin turizm potansiyelini yönetecek Kültür ve Turizm Müdürlüğü kurulması kararı alındı.

İYİ Parti Meclis Üyesi Adnan Sobi, Ünye’nin turizm kimliğinin kurumsal bir yapıya kavuşması gerektiğini vurgulayarak, Kadılar Yokuşu, Orta Çarşı, Bakırcılar Arastası ve Tozkoparan Kaya Mezarının yönetimi için özel bir birim önerdi.

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, müdürlüğün altyapısının güçlü olmasının öncelikli olduğunu belirterek, kurulmanın 2027 yılında gerçekleşeceğini açıkladı. Tavlı, “Hızlı hareket ederek eksik bir yapı oluşturmak istemiyoruz. Amacımız verimli bir müdürlük kurmak” dedi.

Toplantı, diğer gündem maddelerinin oylanmasıyla tamamlandı.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Ünye Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.