Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar
Ünye

Ünye'de "Kalbim Annemle" projesi tanıtıldı

Ünye’de yürütülen Romanya ortaklı eTwinning projesi kapsamında, projeyi yürüten öğretmenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ünye'de "Kalbim Annemle" projesi tanıtıldı
Paylaş:

Ünye'de farklı okullarda görev yapan öğretmenler tarafından hayata geçirilen "Kalbim Annemle" (My Heart is with My Mom) eTwinning projesi kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

 

Cumhuriyet İlkokulu Anasınıfı Öğretmeni Didem Yazkan Karaman, Cumhuriyet İlkokulu Sınıf Öğretmeni Fatma Bekdemir, TOKİ Ömer Cam İlkokulu Anasınıfı Öğretmeni Gamze Dikici ve İkizce Kaynartaş İlkokulu Sınıf Öğretmeni Hatice Kereci'den oluşan proje ekibi, ziyarette projenin detaylarını ve hedeflerini paylaştı.

 

Uluslararası Kültür Etkileşimi Hedefleniyor

Romanya ortaklığıyla yürütülen uluslararası proje ile öğrencilerin annelerine yönelik sevgi, saygı ve bağlılık duygularının pekiştirilmesi amaçlanıyor. Görüşmede, öğrencilerin farklı kültürlerle etkileşim kurmalarına olanak sağlayan projenin, değerler eğitimi kapsamındaki çeşitli etkinliklerle desteklendiği ifade edildi.

 

Eğitim Sürecine Katkıları Değerlendirildi

İlçe Milli Eğitim Müdürü ile yapılan görüşmede, projenin öğrencilerin sosyal ve duygusal gelişimine sağlayacağı katkılar ele alındı. Proje ekibinde yer alan öğretmenler, öğrencilerin bu değerleri sanat ve çeşitli sosyal aktiviteler aracılığıyla ifade etmelerine yönelik planlanan çalışmaları aktardı.

 

Ziyaret, eğitim sürecine yönelik iyi niyet temennileri ve projenin yerel düzeydeki yansımalarının değerlendirilmesiyle sona erdi.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Ünye Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.