Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar
Ünye

Ünye’de Esnaf Buluşması Mahmut Özer Talepleri Dinledi

Ordu Milletvekili Mahmut Özer, Ünye Madeni Eşya Sanatkârlar ve Esnaf Odası’nı ziyaret ederek esnafın talep ve beklentilerini dinledi.

Ünye’de Esnaf Buluşması Mahmut Özer Talepleri Dinledi
Paylaş:

Önceki dönem Millî Eğitim Bakanı ve Mahmut Özer, Ordu Milletvekili olarak Ünye’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bu kapsamda Ünye Madeni Eşya Sanatkârlar ve Esnaf Odası’nı ziyaret eden Özer, oda yönetimi ve esnaf temsilcileriyle bir araya geldi. Gerçekleşen buluşmada bölgedeki esnaf ve sanatkârların mevcut durumu, ekonomik gelişmeler ve mesleki faaliyetler ele alındı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette Oda Başkanı Ali Özkan ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Mahmut Özer, esnafın talep ve beklentilerini dinleyerek not aldı. Ünye’de faaliyet gösteren sanatkârların karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri üzerine değerlendirmeler yapıldı.

“Esnaf Ekonominin Temel Taşıdır”

Oda Başkanı Ali Özkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Mahmut Özer’e teşekkür etti. Özer ise esnaf ve sanatkârların toplum ve ekonomi için önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak desteklerinin süreceğini ifade etti.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Ünye Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.