ÜNYE'DE DÖNERCİNİN ÖNÜNDEKİ CUVALLAR DİKKAT ÇEKTİ
SKANDAL
SKANDAL.
Ünye'de özel bir işletme döner salonun önündeki çuvallar halkın dikkatini çekti.
Şikayetler üzerine konuyu araştıran deva Partisi Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun Soruya cevap verirken zorlandı
İlçe Başkanı İrfan Tosun şunları söyledi."vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine olay yerine gittim bizzat çuvalları kendim görüntüledim.
Adeta şok oldum.
Çuvalların içerisinde preslendirilmiş kömür var fakat ilginç olan kömür çuvalların üzerindeki ibareler ise aynen şöyle, ''TMO-KIZILAY ve AFAD ifadeleri çuvalların üzerinde yer alıyor. Bu isimlerin olduğu şeyler satılamaz.
Cuvalların üzerinde TMO-KIZILAY ve AFAD ifadeler yanında birde 06.06.2023 tarihi dikkat çekiyor. Şimdi yetkilileri sormak lazım bu çuvalların burada ne işi var? Özel bir dönerci dükkanın önünde dizili halde duran Bu çuvallar kim tarafından, kimler tarafından buraya gönderildi?
Bu vatandaş satılamaz ibaresi bulunan bu kömür çuvallarını kimden aldı? Ve burada nasıl kullanıyor? Yetkilileri göreve davet ediyorum."dedi.
https://unyenethaber.com/defolu-cuvallar-kriz-yaratti-238494h.html
YORUMLAR
