Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın ev sahipliğinde Tilla Kafe’de gerçekleşen toplantıda, Oda başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, turizm işletmecileri ve medya mensuplarıyla istişarelerde bulunuldu.
Toplantıda, Ünye’nin sosyal ve kültürel hayatına yön verecek etkinliklerin belirlenmesi amacıyla fikir alışverişi yapılırken, ilerleyen süreçte daha geniş katılımlı çalışmalar için bir komisyon oluşturuldu. Katılımcılar, Ünye’nin marka değerini artıracak etkinliklerin, birlik ve beraberlik içerisinde planlanmasının önemine vurgu yaptı.
Başkan Tavlı toplantıda yaptığı açıklamada, “Ünye'mizin yazını birlikte şekillendirmek için yola çıktık. Ortak akılla hareket ederek, halkımızın beklentilerine en iyi şekilde karşılık verecek bir etkinlik takvimi oluşturmak istiyoruz. Katılım gösteren tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
