ÜNYE MÜFTÜLÜĞÜ’NDEN BEYAZAY ENGELLİLER DERNEĞİNE ZİYARET
Ünye Müftülüğü engelli vatandaşların yanında olmaya devam ediyor
Ünye Müftülüğü engelli vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.
10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Ünye Müftüsü Hüseyin Okuş’u vekilen Din Hizmetleri Uzmanı Cemalettin Tarhan, Türkiye Beyazay Engelliler Derneği Ordu İl Başkanı Cihan Çakır’ı ziyaret etti.
Yoğun programlarından dolayı etkinliğe katılamayan İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş’un selamını Din Hizmetleri Uzmanı Cemalettin Tarhan ileterek, ‘’Ünye Müftülüğü olarak engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti’’.
Programın ardından Müftülük engelli koordinatör görevlileri bir dizi ziyaret gerçekleştirerek engelli vatandaşımız Ümit Sarıkaya ve ailesini, Müftülük Personelimizden Yunus Alp’i, engelli kardeşler Berat ve Semanur Doğan’ı ziyaret ederek, Berat’a tekerlekli sandalye hediye ettiler.
YORUMLAR
