Karadeniz Offroad Kupası heyecanı Ordu’da devam ediyor. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından bu yıl 18’incisi düzenlenen turnuvanın ikinci ayağı, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Gezenbilir Offroad Spor Kulübü iş birliğiyle organize ediliyor. Bu büyük organizasyonda Ünye Offroad Kulübü, şehrimizi gururla temsil edecek.

Ünye City Otomotiv Carringo Servis’in sponsorluğunu üstlendiği Ünye ekibinde, pilot Özgür Yelkuvan ve co-pilot Berdancan Yelkuvan kardeşler yer alıyor. Tecrübeleriyle dikkat çeken Yelkuvan kardeşler, S3 klasmanında Ünye adına mücadele edecek.

Karadeniz Offroad Kupası’nda 13 şehirden katılım

Bu yılki yarışa 20 araç kayıt yaptırırken, 13 farklı şehirden kulüpler de turnuvada yerini aldı. Katılımın yüksek olduğu organizasyonda kıyasıya bir rekabet bekleniyor. Offroad yarışları, hem sporseverlerin ilgisini çekiyor hem de katılımcı şehirler arasında dostane bir rekabet ortamı oluşturuyor.

Ünye halkına davet: Yarış 6 Temmuz’da Ordu’da

Karadeniz Offroad Kupası, 6 Temmuz 2025 Pazar günü Ordu Melet Irmağı mevkiinde gerçekleştirilecek. Ünye Offroad Yunus Emre Spor Kulübü, tüm Ünye halkını bu heyecan verici organizasyona davet ediyor. Sporun ve dayanıklılığın ön planda olduğu bu etkinlikte, Ünye’yi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefleyen Yelkuvan kardeşlere başarılar diliyoruz.