Uluslararası Pazarda Güçlü Adım

Ticaret Bakanlığı’nın UR-GE destekleriyle gerçekleşecek olan bu stratejik organizasyonda, Ünye Ticaret Borsası öncülüğünde 7 firma Türkiye'yi ve Karadeniz’i temsil edecek. Fuara katılan firmalar, sadece ticari anlaşmalar yapmakla kalmayacak, aynı zamanda Türkiye’nin tarım gücünü ve Karadeniz kültürünü dünyaya tanıtacak.

“Bu Fırsat Sadece Ticaret Değil, Tanıtım Hamlesi”

Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bu fuar, fındığımızı Japonya gibi büyük bir pazara ulaştırmak için eşsiz bir fırsat. Ünye Ticaret Borsası olarak böyle bir uluslararası organizasyona ilk kez katılıyoruz. Hedefimiz, fındığın global pazardaki gücünü artırmak ve Ünye’nin değerlerini tüm dünyaya tanıtmak. Ticaret Bakanlığımıza destekleri için teşekkür ediyor, bu girişimin hem üreticimize hem de bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.”

Katılımcı Firmalar:

  1. Uslu Tarım Ürünleri

  2. Burak Tarım Ürünleri

  3. Aydın Gıda Dış Ticaret

  4. Pamuk Fındık Gıda Pazarlama

  5. Arzanoğlu Tarım Ürünleri

  6. Veyisoğlu Sanayi ve Ticaret

  7. Öztaş Fındık Sanayi

Karadeniz’in Değerleri Tokyo’da Sahne Alacak

Türkiye’nin en kıymetli tarımsal ihracat ürünlerinden biri olan fındık, bu fuar sayesinde Japonya’da daha geniş pazarlara açılacak. Ünye’nin zengin kültürü, doğası ve ekonomik potansiyeli de bu vesileyle Japon iş dünyasına tanıtılacak.