Ünye’nin yerel medya kuruluşları, SMA hastalığıyla mücadele eden Gökçe bebek için anlamlı bir dayanışma örneği sergiliyor. Gökçe’nin tedavisine destek olmak amacıyla düzenlenen Bağış Gecesi, 1 Temmuz 2025 Salı günü saat 20.00-23.00 arasında Ünye basınının sosyal medya hesaplarından eş zamanlı olarak canlı yayınla izleyiciyle buluşacak.

“Gökçe’nin güneşinin doğması için desteklerinizi bekliyoruz” çağrısıyla hazırlanan etkinlikte, Gökçe bebeğin sağlığına kavuşabilmesi için yardım çağrısı yapılacak, bağış kampanyasına dikkat çekilecek.

Canlı yayına, ilçenin önde gelen medya kuruluşları tam destek veriyor. Organizasyonda yer alan medya organları arasında Çakır Medya, Ünye Net Haber, Delta Haber Ajansı, Gündem Medya, Ünye Flash Haber, Ünye Kent Gazetesi, Ünye Sosyal, Melodi FM, Ünye Medya, Modafm, Nesnel Medya, Alp Medya Grup, Vizyon Medya ve Ordu Gündem yer alıyor.

Gökçe bebek için umut olmak isteyen herkese açık olan canlı yayına Facebook ve Instagram üzerinden katılım sağlanabilecek