Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar
Ünye

Ünye-Akkuş-Niksar Yolunda Önemli Gelişme: Elektrik Hatları Deplase Ediliyor

Yapımı devam eden Ünye-Akkuş-Niksar Karayolu projesi kapsamında önemli bir aşama daha geçildi. Yol güzergâhında bulunan elektrik hatlarının deplase (yer değiştirme) edilmesine ilişkin süreç, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) tarafından onaylandı.

Ünye-Akkuş-Niksar Yolunda Önemli Gelişme: Elektrik Hatları Deplase Ediliyor
Paylaş:

 

Söz konusu deplase işlemi, Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ) tarafından gerçekleştirilecek. Bu adım, hem yol çalışmalarının hız kesmeden devam etmesi hem de bölgenin altyapısal güvenliği açısından büyük önem taşıyor.

Kararın onaylanmasında önemli katkıları bulunan Önceki Dönem Milli Eğitim Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer’e teşekkür eden yetkililer, bu gelişmenin bölge halkı adına sevindirici olduğunu belirtti. Konuyla ilgili açıklamada bulunan bir yetkili, "Sayın Mahmut Özer’e şahsım, hemşehrilerim ve bölgemiz adına teşekkür ediyorum. Bu destekle birlikte yol projemizde önemli bir engel daha aşılmış oldu," ifadelerini kullandı.

Bölge halkı, Ünye’yi Akkuş ve Niksar’a bağlayan bu yolun tamamlanmasıyla birlikte ulaşımda büyük bir kolaylık yaşanacağını ve ekonomik canlılığın artacağını dile getiriyor.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Ünye Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Fatsa'ya Acı Haber

Akışın sonuna geldiniz.