ÜNSİYAD’dan Vefa İftarı
Ünyeli Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (ÜNSİYAD) yönetimi, Rahmet-i Rahman’a kavuşan ÜNSİYAD’ın kurucu ve yöneticileri anısına anlamlı bir iftar programı düzenledi.
Düzenlenen iftar programına çok sayıda vatandaşın yanı sıra belediye başkanı, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve iş insanları katıldı. Yoğun katılımın olduğu programda birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Kur’an Tilaveti ile Başladı
Program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Okunan Kur’an’ın ardından yapılan dualarla, hayatını kaybeden iş insanları rahmet ve minnetle anıldı. İftar vaktinin gelmesiyle birlikte davetliler hep birlikte oruçlarını açtı.
Dualar Edildi
İftar programında, Hakk’ın rahmetine kavuşan ÜNSİYAD’ın kurucu ve yöneticileri için dualar edildi. Katılımcılar, merhum iş insanlarının Ünye’ye ve iş dünyasına bıraktıkları katkıların her zaman hatırlanacağını ifade etti.
Duygusal anların da yaşandığı program, yapılan sohbetler ve edilen duaların ardından sona erdi.
