Dışişleri Bakanlığı ve Ordu Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle, şehirlerin kalkınması ve finansman fırsatları hakkında önemli bilgiler sunulacak olan “Şehirler İçin Proje ve Finansman Fırsatları” semineri düzenlenecek.
Seminer, 24 Ocak Cuma günü saat 14:00’te Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek. Seminere, uzman konuşmacılar katılarak çeşitli projeler ve finansman fırsatları hakkında katılımcılara değerli bilgiler sunacaklar.
SEMİNER KONULARI VE KONUŞMACILAR
Seminerde, Mali İşbirliği ve Proje Uygulama Genel Müdür Yardımcısı Serdar Öztürk, AB’nin 2021-2027 Dönemi Avrupa Birliği Destekleri ve Finansmanları hakkında sunum yapacak. Ayrıca, AB İşleri Uzmanı Serkan Bozkurt, Avrupa Birliği Interreg Next Karadeniz Havzası Programı üzerinde bilgi verecek.
Birlik Programları Daire Başkanı Zelal Şen, 2025 yılı dâhil olmak üzere Türkiye’nin yerelde ve ulusalda alabileceği programlar hakkında katılımcılara detaylı bilgiler aktaracak. Son olarak, AB İşleri Uzmanı Kayhan Özüm, Şehirler İçin AB Hibe Programları üzerine bir konuşma yapacak.
Seminer, yerel yöneticiler ve proje geliştirme konusunda çalışan profesyoneller için önemli bir fırsat sunuyor. Katılımcılar, finansman fırsatlarını daha iyi anlayarak projelerini geliştirme konusunda yeni bilgiler edinecekler.