Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar
Genel

Sakarya’da okul kütüphaneleri değerlendirildi

Millî Eğitim Bakanlığı Millî Eğitim Akademisi Başkanlığı Maarif Arşivi ve Müzeler Daire Başkanı Muzaffer Fehmi Şakar, okul kütüphanelerine yönelik yürütülen çalışmaların değerlendirilmesi amacıyla Sakarya’ya ziyaret gerçekleştirdi.

Sakarya’da okul kütüphaneleri değerlendirildi
Paylaş:

Ziyaret kapsamında Sakarya Anadolu Lisesi ev sahipliğinde düzenlenen programa, il genelindeki okullardan kütüphanecilik kulübünde görevli öğrenciler, kütüphaneden sorumlu öğretmenler ve okul yöneticilerinden oluşan yaklaşık 60 kişilik bir grup katıldı.

Programda okul kütüphanelerinin geliştirilmesi, öğrencilerin okuma alışkanlıklarının artırılması ve kütüphanelerin eğitimdeki rolü üzerine değerlendirmeler yapıldı.

Gerçekleştirilen söyleşinin ardından katılımcılar Sakarya Müzesi’ni ziyaret ederek şehrin kültürel mirası hakkında bilgi aldı.

Program çerçevesinde Muzaffer Fehmi Şakar, İl Millî Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş’ı da makamında ziyaret etti. Ziyarette, Sakarya’da eğitim alanında yürütülen çalışmalar ve projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Genel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.