Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, 4 Temmuz 2025 Cuma günü Ordu’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunacak. Gün boyunca sürecek program kapsamında, kentteki sağlık yatırımlarını yerinde inceleyecek olan Bakan Memişoğlu, şehir hastanesi şantiyesinden sağlık yöneticileri toplantısına, valilikten hastane ve parti ziyaretlerine kadar geniş kapsamlı bir ziyaret programı gerçekleştirecek.

Bakan Memişoğlu’nun 4 Temmuz Cuma günkü programı sabah saatlerinde İstanbul’dan başlayacak. 08.15’te havalanacak olan uçakla Ordu-Giresun Havalimanı’na iniş yapacak olan Bakan, ilk olarak Giresun’da temaslarda bulunacak.

Saat 14.30’da Ordu’ya geçecek olan Sağlık Bakanı’nın ilk durağı saat 15.00’te Ordu Şehir Hastanesi inşaat alanı olacak. Burada yürütülen çalışmaları yerinde inceleyecek olan Bakan Memişoğlu, 15.45’te Ordu Valiliği’ni, ardından da 16.15’te “Sağlıklı Türkiye Yüzyılı” temasıyla düzenlenecek olan sağlık yöneticileri toplantısını gerçekleştirecek.

Saat 18.00’de Ordu Devlet Hastanesi’ni ziyaret edecek olan Bakan Memişoğlu, burada sağlık çalışanları ve vatandaşlarla bir araya gelecek. Akşam saatlerinde ise sırasıyla AK Parti Ordu İl Başkanlığı (19.00) ve Ordu Büyükşehir Belediyesi’ni (20.00) ziyaret ederek, sağlık yatırımları ve yerel işbirliği konularında değerlendirmelerde bulunacak.

Bakan Memişoğlu, Ordu programının ardından saat 22.30’da Ordu-Giresun Havalimanı’ndan İstanbul’a dönüş yolculuğuna çıkacak.