Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar
Ordu

Ordu’nun Yüksek Kesimleri Beyaza Büründü

Ordu’nun Yüksek Kesimleri Beyaza Büründü
Paylaş:

Ordu’nun yüksek kesimleri ve yaylalarında kar yağışı etkili oldu. Yer yer 10 santimetreye ulaşan kar kalınlığı, bölgeyi beyaz örtüyle kapladı.

Kentte 14 Kasım’da etkili olan kar yağışının ardından hava sıcaklıkları bir süre mevsim normallerinin üzerinde seyretti. Ancak dün ve bugün yeniden başlayan kar yağışıyla birlikte özellikle Kabadüz, Mesudiye, Aybastı, Korgan, Kumru ve Akkuş ilçelerinin yüksek kesimleri yeniden beyaza büründü.

Yüksek rakımlı bölgelerde kar kalınlığının ortalama 10 santimetreye ulaştığı belirtilirken, yağışın yarın da aralıklarla devam edebileceği bildirildi. Yetkililer, özellikle yüksek kesimlerde ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı sürücülerin dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Ordu Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.