Altınordu Ve Mesudiye’de Kavşak Düzenlemeleri Tamamlandı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in özel önem verdiği kent estetiği çalışmaları kapsamında ilçelerde trafiğin düzenlenmesini sağlayan kavşaklara estetik bir görünüm kazandırıldı. Altınordu ve Mesudiye ilçelerinde yapımı tamamlanan çalışmalar kullanıma açıldı.

Kent Estetiğinde Büyükşehir Belediyesi’nden Örnek Çalışmalar

Ordu Büyükşehir Belediyesi hem şehircilik hem de kent estetiği alanında yaptığı çalışmalarla takdir topluyor. Şehir genelinde yürütülen çağdaş düzenlemelerle dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi, ilçelere de modern bir görünüm kazandırıyor. Trafiğin düzenlenmesi amacıyla yapılan kavşak çalışmaları, estetik tasarımlar ile görsel şölene dönüştürülüyor.

Futbol Topu Görünümlü Kavşak Stadyuma Estetik Kattı

Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi ekipleri tarafından Altınordu Durugöl Mahallesi’nde hayata geçirilen kavşak düzenleme çalışması ile stadyum girişi modern bir görünüme kavuştu. Mor beyaz aydınlatmaları ve futbol topu şeklindeki görseliyle dikkat çeken kavşak, kente estetik bir hava kattı.

Mesudiye’ye Yakışan Kavşak Düzenlemesi

Mesudiye ilçesinde, Sivas-Ordu yolunun ilçe girişinde trafiği düzenleyen kavşakta yapılan çalışmalar da tamamlandı. Ay yıldız figürü ve ledli aydınlatmalarla süslenen kavşak, ilçeye modern ve şık bir görünüm kazandırdı.