Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar
Ordu

Ordulu Siyasetçilerden Vefa Çıkartması!

Ordulu Siyasetçilerden Vefa Çıkartması!
Paylaş:

Ordulu Siyasetçilerden Vefa Çıkartması!
AK Parti İstanbul teşkilatlarında görev yapan Ordulu siyasetçiler, Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş’ın ev sahipliğinde düzenlenen "Vefa Buluşması"nda bir araya geldi. MKYK üyelerinden milletvekillerine, ilçe başkanlarından mahalle başkanlarına kadar geniş bir katılımın sağlandığı programda, birlik ve beraberlik şiarıyla istişarelerde bulunuldu.


Ordulu Siyasetçilerden Vefa Çıkartması!

İstanbul’daki Ordulu siyasi figürler, " Bir olmak ruhumuzda var" sloganıyla Sultanbeyli’de düzenlenen anlamlı programda buluştu. AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Abdullah Arıdoru ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Akgül’ün koordinasyonunda gerçekleşen buluşma, Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş’ın ev sahipliğinde samimi bir atmosferde geçti.Ordulu Siyasetçilerden Vefa Çıkartması!

Teşkilatın Her Kademesi Oradaydı

Programa; AK Parti MKYK Üyeleri Temel Başalan ve Fahrettin Yahşi, İstanbul Milletvekili Oğuz Üçüncü, Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya, Beykoz İlçe Başkanı Özkan Ayduğan ile önceki dönem ilçe başkanlarından Gökhan Tarhan, Zekeriya Erdim ve Murat Atım gibi önemli isimler katılım sağladı. Mahalle başkanlığından MKYK üyeliğine kadar davanın her kademesinde ter dökmüş Orduluların buluşması, teşkilat içindeki " vefa" kültürünün en güzel örneği olarak nitelendirildi.Ordulu Siyasetçilerden Vefa Çıkartması!

"Ordululuk Ruhu" Vurgusu

Buluşmada, Ordululuk ruhunun oluşturduğu güçlü dayanışmanın yanı sıra AK Parti teşkilat kültürünün temel taşları olan sadakat ve dava bilincine dikkat çekildi. Katılımcılar, İstanbul gibi metropol bir şehirde Ordulu hemşehrilerin siyasette ve sosyal hayatta sergilediği birlikteliğin, sadece bir hemşehri dayanışması değil, aynı zamanda ortak bir idealin sonucu olduğunu ifade etti. Geçmiş ve mevcut yöneticilerin tecrübe paylaşımında bulunduğu gece, birlik mesajları ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Ordu Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.