Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gürgentepe ilçesinde uzun süredir beklenen bir ulaşım yatırımını daha tamamladı. Hasancık ve Tuzla mahallelerini birbirine bağlayan 1,5 kilometrelik yol, asfalt kaplama çalışmasıyla yenilendi. Çalışmanın tamamlanmasıyla bölge halkının yıllardır süren yol özlemi sona erdi, ulaşım konforu önemli ölçüde arttı.

Hasancık-Tuzla bağlantı yolunun asfaltla kaplanması, bölgedeki 200 haneye rahat ulaşım imkânı sağladı. Uzun yıllardır bozuk zeminden dolayı zorluk yaşayan vatandaşlar, çalışmaların tamamlanmasının ardından memnuniyetlerini dile getirdi. Hasancık Mahallesi Muhtarı Zekeriya Uğur ve Tuzla Mahallesi Muhtarı Sami Öztürk, “Yolumuzun asfaltla buluşması hem mahallelerimiz hem de vatandaşlarımız için büyük kolaylık sağladı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, geride kalan 6,5 yılda Gürgentepe genelinde toplam 65 kilometrelik yolu asfalt ve beton kaplama çalışmalarıyla yeniledi. İlçenin farklı mahallelerinde yürütülen projeler, hem ulaşım güvenliğini artırdı hem de ekonomik ve sosyal hayatı olumlu yönde etkiledi.