Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar
Ordu

Ordu’da Ulaşıma Zam Geldi: Dolmuş Ve Taksi Ücretleri Değişti

Ordu’da toplu taşıma ve taksi ücretlerinde yeni tarife dönemi başlıyor. Ulaşım Koordinasyon Merkezi tarafından alınan kararla şehir içi dolmuş ve taksi ücretleri yeniden belirlendi.

Ordu’da Ulaşıma Zam Geldi: Dolmuş Ve Taksi Ücretleri Değişti
Paylaş:

Ordu’da toplu taşıma ve taksi ücretlerinde yeni tarife dönemi başlıyor. Ulaşım Koordinasyon Merkezi tarafından alınan kararla şehir içi dolmuş ve taksi ücretleri yeniden belirlendi.

Yeni düzenlemeyle birlikte dolmuşlarda ödeme yöntemine ve yolcu grubuna göre farklı ücretler uygulanacak. Zamlı tarife, 1 Ekim Perşembe günü itibarıyla Ordu genelinde geçerli olacak.

Dolmuş Ücretleri Yenilendi

Belirlenen yeni tarifeye göre şehir içi dolmuşlarda tam biniş ücreti 42 TL olarak uygulanacak. Öğrenciler ise 28,75 TL ödeyecek.

İndirimli kart kullanan yolcuların biniş ücreti 39,22 TL olurken, kartı bulunmayan ve nakit ödeme yapan vatandaşlardan 50 TL alınacak. Kredi kartıyla yapılan ödemelerde ise yolcunun bakiyesinden 45,15 TL düşülecek.

Takside Açılış Ücreti 155 TL

Yeni düzenleme yalnızca dolmuşlarla sınırlı kalmadı. Ordu genelinde hizmet veren taksilerin ücret tarifesinde de değişikliğe gidildi.

Buna göre taksimetrelerin açılış ücreti 155 TL olarak belirlendi.

1 Ekim’den itibaren uygulanacak yeni tarifeyle birlikte, Ordu’da hem şehir içi dolmuşları hem de taksileri kullanan vatandaşların ulaşım maliyetleri artmış olacak.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Ordu Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Ordu Çaybaşı’na konforlu ulaşım

Akışın sonuna geldiniz.