Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar

Ordu'da Başkan Güler’den Şehir Hastanesine otopark müjdesi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Şehir Hastanesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek otopark kapasitesinin 2 binden 4 bine çıkarılacağını açıkladı.

Ordu'da Başkan Güler’den Şehir Hastanesine otopark müjdesi
Paylaş:

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Şehir Hastanesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek otopark kapasitesinin 2 binden 4 bine çıkarılacağını açıkladı.

ORDU (İGFA) - Ulaşım ve çevre düzenlemeleri Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen hastanenin otopark kapasitesi yükseltiliyor.

Hastanenin bir an önce hizmete açılması için sahadaki çalışmaları yakından takip eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, hastane alanında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

“40 İŞ MAKİNESİ İLE ÇALIŞIYORUZ”

40 iş makinesi ile mesai gözetmeksizin Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalıştığını ifade eden Başkan Güler şöyle konuştu:

“Yakında açılması planlanan hastanemizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizde büyük bir heyecan var. 40 iş makinesi ile mesai gözetmeksizin ekiplerimiz çalışıyor.”

BAŞKAN GÜLER: “2 BİN ARAÇLIK OTOPARK ALANI 4 BİNE ÇIKARILIYOR”

Hastaneye gelecek vatandaşların en önemli ihtiyaçlarından biri olan otopark konusunda da kapasite artırılıyor. Daha önce yaklaşık 2 bin araçlık olarak planlanan otopark kapasitesinin 4 bin araca çıkarılacağını da söyleyen Başkan Güler konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“Şehir Hastanesi oluşuyor bizde Büyükşehir Belediyesi olarak acil yolları, durakları, otoparkları ele aldık. 2 bin araçlık otopark inşamız devam ediyor. Ama aldığımız karar ile bunu 4 bine çıkarıyoruz. Sağlık Bakanlığımız, Ulaştırma Bakanlığımız ve Büyükşehir Belediyemiz ile var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu vesileyle Sayın Cumhurbaşkanımıza ve bakanlarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz.”

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.