Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in seçim döneminde Kabadüz ilçesinde vatandaşlara verdiği sözlerden biri daha hayata geçiriliyor. Yıllardır hayal edilen doğalgaz yatırımı, sahil bandını aşarak yüksek rakımlı ilçelerden Kabadüz’e ulaştı.

ORDU (İGFA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişimleri ve çalışmaları sonucunda yatırım programına alınan Kabadüz’de doğalgaz altyapı çalışmalarının yüzde 80’lik bölümü tamamlandı.

İlçe sakinlerinin yıllardır büyük bir umutla beklediği doğalgaz yatırımında ekipler, belirlenen cadde ve sokaklarda çalışmalarını tamamlayarak ev ve iş yerlerine bağlantı çalışmalarına hız verdi.

YATIRIM PROGRAMINDAKİ CADDE VE SOKAKLARDA ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Kabadüz’de yürütülen doğalgaz çalışmaları kapsamında Başköy Caddesi-Köseoğlu Caddesi, Sağlık Caddesi-Barbaros Caddesi, Cumhuriyet Caddesi-Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Kadı Sokak-Pirdeli Semti, Karayolları güzergâhı-Toplu Konut istikameti ile Merkez 1 Nolu Sokak ve 2 Nolu Sokak’ta altyapı çalışmaları tamamlandı.

Altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üstyapı çalışmalarına da hız verilirken, ekipler doğalgazın ev ve iş yerlerine ulaştırılması için bağlantı çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından doğalgaz akışının sağlanmasıyla birlikte Kabadüzlü vatandaşların bu kış doğalgaz konforunu yaşamaları hedefleniyor.

“YILLARDIR BEKLİYORDUK”

Kabadüz’de doğalgaz çalışmalarının hız kazanmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirten ilçe sakinleri, yatırımın ilçenin yaşam standartlarını yükselteceğini ifade etti.

Vatandaşlar, Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

“Bizim için hayal olan doğalgaz çalışması ilçemizde hız kazandı. Yıllardır beklediğimiz doğalgaz konforunu artık tüm ilçemizde yaşayacağımıza inanıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler, seçim döneminde bizlere söz vermişti. Bu sözünün arkasında durdu. İlçemiz adına çok önemli bir yatırım. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”