Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar

Ordu Büyükşehir’den Mesudiye’ye yeni ulaşım yatırımı

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Mesudiye ilçesinde ulaşım yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor.ORDU (İGFA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde kent genelinde ulaşım yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ilçelerde güvenli, konforlu ve modern ulaşım ağı oluşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Mesudiye ilçesi Maksutalan Mahallesi’nde beton yol çalışması gerçekleştiriliyor. Geçtiğimiz yıllarda güzergâhın bir bölümünde tamamlanan beton yol çalışmasının devamında ekipler yeniden sahaya indi. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte mahalle sakinleri daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanına kavuşacak. YILLARDIR BEKLENEN HİZMET MAHALLE SAKİNLERİNİ SEVİNDİRDİ Yıllardır yol çalışması bekleyen mahalle sakinleri, başlatılan çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti. Maksutalan Mahallesi Muhtarı Ahmet Demir de çalışmalardan dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ederek şunları söyledi: “Öncelikle Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu konforlu yollarda hep birlikte yürüyeceğiz.” Ordu Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşların daha güvenli ve konforlu ulaşım sağlaması amacıyla çalışmalarını belirlenen program doğrultusunda sürdürüyor.

Ordu Büyükşehir’den Mesudiye’ye yeni ulaşım yatırımı
Paylaş:

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Mesudiye ilçesinde ulaşım yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor.

ORDU (İGFA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde kent genelinde ulaşım yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ilçelerde güvenli, konforlu ve modern ulaşım ağı oluşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda Mesudiye ilçesi Maksutalan Mahallesi’nde beton yol çalışması gerçekleştiriliyor. Geçtiğimiz yıllarda güzergâhın bir bölümünde tamamlanan beton yol çalışmasının devamında ekipler yeniden sahaya indi. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte mahalle sakinleri daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanına kavuşacak.

YILLARDIR BEKLENEN HİZMET MAHALLE SAKİNLERİNİ SEVİNDİRDİ

Yıllardır yol çalışması bekleyen mahalle sakinleri, başlatılan çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Maksutalan Mahallesi Muhtarı Ahmet Demir de çalışmalardan dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ederek şunları söyledi:

“Öncelikle Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu konforlu yollarda hep birlikte yürüyeceğiz.”

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşların daha güvenli ve konforlu ulaşım sağlaması amacıyla çalışmalarını belirlenen program doğrultusunda sürdürüyor.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.