Ordu sağlığı ile oynayanları yazmaya devam ediyoruz...
Başkanların Ordumuzdaki sağlık sektörüyle neden bu kadar yakından ilgilendiklerini, yapılan çalışmalara çomak sokarak , kulislerde yalan ve iftira yayarak ,hastanelerdeki doktor ve personeli ayartarak, hizmet kalitesini düşürmeye çalıştıklarını, ihaleleri ve hangi rantlar peşinde koştuklarını , Ordu'nun sağlığıyla nasıl oynadıklarını biliyoruz ve tüm Ordu duysun diye yazmaya devam ediyoruz.
Nerede O Eski Başkanlar,
üyelerini kucaklayan, üyelerinin derdine sevincine ortak olan başkanlar desek yeridir ama şuan için koltukları meşgul eden sendika başkanları kişisel menfaatleri için çalışıyor gibi hareket ediyorlar. Öyle ki koltuk sevdasına ne laflar yiyorlar, kimlere uşaklık yapıyorlar tek tek yazsak sokağa çıkamazlar.
Sağlığın S’sini Bilmeyenler
Duyduk ki gelen her il sağlık müdürüne fütursuzca saldıran ,abisinin desteğiyle aslan kesilen ,yapılan hizmetleri durdurmak isteyen, Ordu’da sağlık kalitesinin yükselmesine engel olmaya çalışan, sağlığın S’sini bilmeyen Sendika koltuğundan başka bir koltuğa oturabilecek hiçbir vasfı olmayan kişilerden Ordu’nun kurtulma vakti geldi de geçti artık.
Ordu Sağlıkta Geriye Çekilmek İsteniyor
Öyle ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gayretleri ve vizyonu ile Ordu’da sağlık hizmetleri çağ atlamaya devam ederken ve başarıları ile Ordu’ya atanan bölgenin şansı sayılabilecek İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz varken ,sağlık hizmetlerinin ve camiasının altına odun atan sendika başkanlarının artık temsil ettikleri koltukları daha fazla çamura batmadan bırakmaları gerekmez mi ?
Herkes ,Her Şeyin Farkında
Şimdi bu zihniyetteki kişilere sesleniyoruz, aklını başına devşir milletin sağlığı ile oynama, hizmetlerin önünü tıkama ,sağlık sektörünü provoke etme. Ya adam gibi işine bak ,yada adam gibi çek git.
Zira biz senin üyelerinin sırtından Ankaralar’da neler yaptığını,A.T’nin yuvası nasıl yıkıldı ve daha fazlasını biliyoruz ama topluma saygımızdan yazmıyoruz,belki tövbeye ,yola gelirsin diye.
Temsil ettiğin kurumun onurunu ayaklar altına alma kendine 'O bizim itimiz karışmayın 3 kuruşa havlatıyoruz' dedirtme.
Sayın Cumhurbaşkanımız yakından ilgilendiği Ordu’nun sağlığından ve bu memleketin derdini dert edinenlerin yakasından düş!
Ve Ordu’nu sağlıkta markalaşmasına engel olmaya kalkışma , hakkın ve milletin gücüne karşı ,buna ne senin nede ağababalarının gücü yeter.