Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar
Metropol Life

Mert Rüstem’in Atina’daki Dördüncü Sergisi Büyük İlgi Uyandırdı

İzmirli koleksiyoner Mert Rüstem, Yunanistan’daki dördüncü fotoğraf sergisini Atina’da sanatseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Daha önce Midilli ve Sakız Adası’nda büyük ilgi gören “1869-1920 Smyrna’da Yaşam” konulu koleksiyon fotoğraf sergisi, bu kez Atina’da ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Mert Rüstem’in Atina’daki Dördüncü Sergisi Büyük İlgi Uyandırdı
Paylaş:

Sergiyle ilgili açıklamada bulunan Mert Rüstem, Atina’da yaşayan İstanbul doğumlu Rum dostlarının daveti üzerine bu özel organizasyonu gerçekleştireceğini belirtti.

Rüstem, ilk olarak 57 fotoğraftan oluşan sergisine 30 yeni eser daha eklediğini ifade ederek, Atina’daki ziyaretçileri fotoğraflarla geçmişin İstanbul’una götürmeyi amaçladığını söyledi.

Sergide; Boğaziçi, Haliç, Balat, Adalar ve özellikle ziyaretçiler için manevi değeri büyük olan Ayasofya’ya ait tarihi fotoğraflar yer alacak. Rüstem, serginin İstanbul özlemi yaşayan dostları için anlamlı bir yolculuk olacağını dile getirdi.

Tarihi kent yaşamını yansıtan nadide karelerden oluşan sergi, 20 Nisan Pazartesi günü Atina’da açılacak ve 29 Nisan’a kadar ziyaret edilebilecek.

Bu özel sergi, geçmişin Smyrna’sı ile İstanbul’un nostaljik atmosferini bir araya getirerek sanatseverlere duygu yüklü bir tarih yolculuğu sunacak.

 

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Metropol Life Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.