Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar

Kütahya'nın sağlık altyapısı güçleniyor

Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Ejderhan Gezer, Kütahya Şehir Hastanesi yerleşkesinde hizmete açılan Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi ile Zafertepe Mahallesi'nde hizmete giren Merkez 4 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun açılış programlarına katıldı.KÜTAHYA (İGFA) - Gerçekleştirilen program kapsamında Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi ile Merkez 4 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu hizmete alınırken, yeni yatırımların Kütahya'nın sağlık hizmetlerine önemli katkılar sağlayacağı vurgulandı. Açılış programına katılan Kütahya Belediyesi Başkan Yardımcısı Ejderhan Gezer, vatandaşların sağlık hizmetlerine daha hızlı ve etkin şekilde ulaşmasını sağlayacak, modern sağlık hizmetlerinin yaygınlaştırılması adına önemli bir adım olan Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi ile Merkez 4 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nun şehrimize hayırlı olmasını temenni ederek, projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçen kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. Açılış programları vesilesiyle hastanede tedavi gören, vatan savunmasında gösterdiği fedakarlıkla tanınan Gazi Kudret Gökçe de il protokolü tarafından ziyaret edilerek, sağlığına en kısa sürede kavuşması temennisinde bulunuldu. Sağlık altyapısının güçlendirilmesine katkı sunacak yatırımların açılış törenine; Kütahya Valisi Musa Işın, Kütahya Milletvekilleri İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir ve Adil Biçer, il protokolü, kamu kurumlarının temsilcileri, sağlık yöneticileri ve davetliler katıldı.

Kütahya'nın sağlık altyapısı güçleniyor
Paylaş:

Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Ejderhan Gezer, Kütahya Şehir Hastanesi yerleşkesinde hizmete açılan Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi ile Zafertepe Mahallesi'nde hizmete giren Merkez 4 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun açılış programlarına katıldı.

KÜTAHYA (İGFA) - Gerçekleştirilen program kapsamında Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi ile Merkez 4 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu hizmete alınırken, yeni yatırımların Kütahya'nın sağlık hizmetlerine önemli katkılar sağlayacağı vurgulandı.

Açılış programına katılan Kütahya Belediyesi Başkan Yardımcısı Ejderhan Gezer, vatandaşların sağlık hizmetlerine daha hızlı ve etkin şekilde ulaşmasını sağlayacak, modern sağlık hizmetlerinin yaygınlaştırılması adına önemli bir adım olan Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi ile Merkez 4 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nun şehrimize hayırlı olmasını temenni ederek, projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçen kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Açılış programları vesilesiyle hastanede tedavi gören, vatan savunmasında gösterdiği fedakarlıkla tanınan Gazi Kudret Gökçe de il protokolü tarafından ziyaret edilerek, sağlığına en kısa sürede kavuşması temennisinde bulunuldu.

Sağlık altyapısının güçlendirilmesine katkı sunacak yatırımların açılış törenine; Kütahya Valisi Musa Işın, Kütahya Milletvekilleri İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir ve Adil Biçer, il protokolü, kamu kurumlarının temsilcileri, sağlık yöneticileri ve davetliler katıldı.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et YEDAŞ'tan 3'ücü Yapay Zeka Zirvesi

Akışın sonuna geldiniz.