Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar
Ordu

Kumru’da Hasat Zamanı: Patates ve Pancar Tarlaları Bereketle Doldu

Kumru’da patates ve pancar hasadı başladı. Çiftçiler bu yılki verimden memnun, üretim ilçeye ekonomik canlılık kazandırıyor.

Kumru’da Hasat Zamanı: Patates ve Pancar Tarlaları Bereketle Doldu
Paylaş:

Ordu’nun Kumru ilçesinde üreticiler, bereketli bir hasat sezonuna adım attı. İlçenin verimli topraklarında patates ve pancar tarlalarında başlayan mesai, çiftçilere hem hareketlilik hem de umut getirdi. Aylardır emek verilen ürünlerin topraktan alınmasıyla birlikte Kumru’da tarım sezonu en yoğun dönemine girdi.

Tarlalarda sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan hasat çalışmaları hız kesmeden sürerken, üreticiler bu yılki verimin beklentilerin üzerinde olduğunu dile getirdi. Özellikle patates ve pancar üretiminin Kumru’nun yerel ekonomisine sağladığı katkı, çiftçiler tarafından da vurgulandı.

Üreticiler, tarımsal üretimin sürdürülebilirliği için verilen desteklerin artırılarak devam etmesini istedi. Hasat edilen ürünlerin pazarlara ulaşmasıyla birlikte Kumru’da ekonomik canlılığın da artması bekleniyor. Hasat süreci boyunca ilçede kırsal hareketlilik dikkat çekerken, alın terinin karşılığını alan çiftçilerin yüzü güldü.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Ordu Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.