Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar

Kocaeli İzmit Belediyesi'nden Tüysüzler’e beton kaldırım

Kocaeli İzmit Belediyesi, Tüysüzler Mahallesi Dalyan Sokak’ta 400 metre uzunluğunda beton kaldırım çalışması gerçekleştirdi.

Kocaeli İzmit Belediyesi'nden Tüysüzler’e beton kaldırım
Paylaş:

Kocaeli İzmit Belediyesi, Tüysüzler Mahallesi Dalyan Sokak’ta 400 metre uzunluğunda beton kaldırım çalışması gerçekleştirdi.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli İzmit Belediyesi, kent genelindeki üstyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Tüysüzler Mahallesi Dalyan Sokak’ta beton kaldırım çalışması yapıldı. Çalışma kapsamında 400 metre uzunluğunda ve 2 metre genişliğinde, toplam 800 metrekarelik beton kaldırım imal edildi. Çalışmalarda 120 metreküp beton ve 2,5 ton çesan kullanıldı.

Tamamlanan çalışma ile Dalyan Sokak’taki yaya ulaşımının daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi sağlandı. İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde ihtiyaç duyulan bölgelerde üstyapı ve yaya ulaşımına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.