Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı ve Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, EMITT 2025 Fuarı kapsamında kendisini ziyaret eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’den övgüyle bahsetti.

Başkan Güler’in, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı döneminde KKTC için hayata geçirilen su ve enerji projelerinde büyük katkısı olduğunu belirten Bakan Ataoğlu, KKTC halkı adına teşekkür etti.

Başkan Güler, fuarda Ordu’nun turizm potansiyelini tanıtmak için misafirlerini ağırlarken, KKTC standını da ziyaret ederek Başbakan Yardımcısı Fikri Ataoğlu ile bir araya geldi. Görüşmede, iki bölgenin turizm alanında iş birliği yapabileceği konular ele alındı.

Ataoğlu: “Başkan Güler’in KKTC’de Büyük Emeği Var”

Başkan Güler’in KKTC’ye yaptığı katkıları vurgulayan Bakan Ataoğlu, şu ifadeleri kullandı:
“KKTC’de imzası bulunan dönemin Bakanı, bugünün Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı kıymetli abim Dr. Mehmet Hilmi Güler’in ziyaretinden büyük mutluluk duyduk. Kendisi, KKTC halkı için enerji, su, telekomünikasyon ve ulaşım projelerine imza atarak büyük katkılar sundu. KKTC halkı adına kendisine teşekkür ediyorum.”

Başkan Güler: “KKTC’yi EMITT’te Görmek Güzel”

Başkan Güler ise, fuarda KKTC standını görmekten memnuniyet duyduğunu belirterek, misafirperverliği için Bakan Ataoğlu’na teşekkür etti. EMITT 2025’in başarılı bir organizasyon olduğunu vurgulayan Güler, KKTC ile her zaman güçlü bağlarının olduğunu ifade etti.