Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar

KKTC Başbakanı Ünal Üstel Külliye'de... Girne'de arama kurtarma çalışmaları titizlikle sürüyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde KKTC Başbakanı Ünal Üstel ile bir araya geldi. Görüşmeye Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler ile KKTC Başbakan Yardımcısı Fikri Ataoğlu da katıldı.

KKTC Başbakanı Ünal Üstel Külliye'de... Girne'de arama kurtarma çalışmaları titizlikle sürüyor
Paylaş:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde KKTC Başbakanı Ünal Üstel ile bir araya geldi. Görüşmeye Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler ile KKTC Başbakan Yardımcısı Fikri Ataoğlu da katıldı.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, baş başa ve heyetler arası yapılan görüşmelerde Girne açıklarında yaşanan deniz faciasının ardından yürütülen arama kurtarma çalışmalarının son durumu ile bundan sonra atılacak adımların ele alındığını açıkladı.

İKİLİ İŞ BİRLİĞİ VE ORTAK ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Görüşmede ayrıca KKTC ile ikili iş birliğinin gündemindeki konular ve önümüzdeki döneme ilişkin ortak çalışmaların da değerlendirildiği belirtildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, çalışmaların Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu başta olmak üzere ilgili kurumların teknik heyetleri ve uzman ekiplerin değerlendirmeleri doğrultusunda, tüm imkânlar seferber edilerek titizlikle sürdürüldüğünü ifade etti.

“AİLELERİN YANINDAYIZ”

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, zorlu süreçte bekleyişleri süren ailelerin yanında olmaya devam edeceklerini, kayıp vatandaşlara ulaşılması için her türlü imkanın ve teknik kapasitenin seferber edildiğini vurguladı. Hayatını kaybeden vatandaşlar için taziye mesajı da paylaşan Yılmaz, arama kurtarma çalışmalarında görev yapan tüm ekiplere teşekkür etti.

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.