Ordu ve Ünye’nin yetiştirdiği önemli bürokratlardan Yavuz Selim Kıran, uzun süredir tedavisi devam eden Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni ve Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Dernek Başkanı Cihan Çakır’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Memleketi Ünye’ye her fırsatta gelen ve hemşehrileriyle bir araya gelmeye önem veren Kıran, Cihan Çakır’ın sağlık durumu hakkında bilgi alarak bir süre sohbet etti.
Ziyarette konuşan Yavuz Selim Kıran, Cihan Çakır’ı uzun yıllardır tanıdığını belirterek, “Cihan Çakır, Ünye ve Ordu basınına önemli katkılar sunan, çalışkan ve değerli bir dostumuzdur. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşarak yeniden çalışmalarının başına döneceğine inanıyorum. Kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi.
Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Yavuz Selim Kıran’ın ziyaretinden büyük mutluluk duydum. Kendisine nazik ziyareti, güzel dilekleri ve dostluğu için teşekkür ediyorum. Hastalığım süresince şahsımı hiçbir zaman yalnız bırakmayarak, bizzat hastanede ziyaret ederek ve sık sık arayarak her zaman yanımızda oldu. Bizi bu zorlu süreçte bir an olsun bile bizi yalnız bırakmayan Sayın Yavuz Selim Kıran’a ne kadar teşekkür etsek azdır. İnşallah en kısa zamanda sağlığıma kavuşarak yeniden görevimin başında olacağım.” ifadelerini kullandı.
Ziyaret, karşılıklı sohbet ve geçmiş olsun dileklerinin ardından sona erdi.
