Ünye Net Haber
Ünye Net Haber
Diğer Sayfalar

Kayseri Valisi Çiçek'ten 15 Temmuz mesajı

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kayseri Valisi Çiçek'ten 15 Temmuz mesajı
Paylaş:

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

KAYSERİ (İGFA) - Kayseri Valisi Gökmen Çiçek mesajında şu ifadeleri kullandı: "15 Temmuz 2016 gecesi, aziz milletimiz; iradesine, demokrasisine, bağımsızlığına ve vatanına sahip çıkarak dünya tarihine altın harflerle yazılan büyük bir destana imza atmıştır.

FETÖ terör örgütünün hain darbe girişimi karşısında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde tek yürek olan milletimiz; canı pahasına meydanlara inmiş, devletine ve bayrağına sahip çıkarak bu alçak girişimi bertaraf etmiştir. O gece yazılan kahramanlık destanı, milletimizin birlik ve beraberliğinin, güçlü iradesinin ve sarsılmaz vatan sevgisinin en büyük nişanesi olmuştur.

15 Temmuz; sadece bir darbe girişiminin engellendiği bir tarih değil, aynı zamanda milletimizin demokrasiye olan bağlılığını, istiklal ve istikbalinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya ilan ettiği kutlu bir dönüm noktasıdır. Bugün bizlere düşen en önemli görev; 15 Temmuz ruhunu daima canlı tutmak, şehitlerimizin emaneti olan bu vatanı birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü yarınlara taşımaktır. Gelecek nesillerimize, o gece verilen destansı mücadeleyi doğru anlatmak ve millî hafızamızı diri tutmak hepimizin ortak sorumluluğudur.

Bu duygu ve düşüncelerle; 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün 10’uncu yıl dönümünde, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyor, kahraman gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum.."

Bu haber Ünye Net Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et İnegöl kültürlerle renklendi

Akışın sonuna geldiniz.